Meer informatie

open huis Na jarenlange gekte is de situatie op de woningmarkt aan het veranderen. De markt koelt snel af. Woningen staan langer te koop en er is minder belangstelling voor woningen.

Reden genoeg om je woning extra onder de aandacht te brengen van gegadigden. Zo nu en dan organiseren makelaars hiervoor een centrale Open Huizen Dag, (bijv. de NVM Open Huizen Dag). Hiervan is het nadeel dat het maar twee keer per jaar is en je dan jouw halve zaterdag kwijt bent. Of je kunt nét die zaterdag niet. En je wil in de tussenliggende periode ook makkelijk een Open Huis kunnen organiseren.

Regel zelf je Open Huis

Open Huis als het jou uitkomt!

Gelukkig kan het ook anders. Met Ontdek je droomhuis kun je net zoveel Open Huizen organiseren als je zelf wil. Je stelt jouw huis open voor gegadigden op dagen die je zelf kiest, evenals het tijdstip. Bijvoorbeeld vier zaterdagen achter elkaar van 10.00 tot 12.00 uur. Zo vergroot je de kans op de verkoop van jouw huis enorm!

Ontdek je droomhuis zorgt ervoor dat veel meer gegadigden jouw woning bezichtigen, waarmee veel sneller het eerste contact met een potentiële koper wordt gelegd. Zo draag je zelf je steentje bij aan een voorspoedige verkoop van jouw woning. Uiteraard zorgt je makelaar voor de rest. Die doet waar hij goed in is: namens jou onderhandelen met het doel je woning zo snel mogelijk en tegen de best mogelijke prijs verkopen.

Publiciteit

Als deelnemer van Ontdek je droomhuis ontvang je allereerst een opvallende poster die je permanent op jouw raam kunt plakken. Handig voor voorbijgangers, die vervolgens op de website www.ontdekjedroomhuis.nl kunnen zien wanneer je jouw eerstvolgende Open Huis organiseert. Via social media kun je en jouw makelaar makkelijk extra aandacht geven aan het Ontdek je droomhuis Open Huis. Daarnaast kan jouw makelaar eenvoudig via zijn eigen site en op www.funda.nl een Open Huis vermelding aanmaken. Op Funda is Open Huis zelfs een zoekfilter. Desgewenst kun je een betaalde advertentie plaatsen in een lokale huis-aan-huiskrant of op social media.

De kosten

De kosten van jouw deelname aan Ontdek je droomhuis bedragen slechts € 79,- incl. btw p/kwartaal. Gedurende deze periode kun je net zoveel Open Huizen organiseren als je zelf wil.

Voor klanten van Boer Makelaardij Midden Holland b.v. uit Gouda is deelname gratis.

Meer weten?

Via deze site kun je je aanmelden voor deze unieke laagdrempelige service om meer aandacht te genereren voor jouw woning. Je kunt ook mailen met verkopen@ontdekjedroomhuis.nl
We zijn je graag van dienst!

Nu deelnemen!